За нас

За нас

„Респирон Ийст Юръп“ ЕООД е официален вносител и дистрибутор на продуктите на Philips Respironics, ArjoHuntleigh  за България. Извършваме всички дейности свързани с въвеждането на пазара и поддръжката на своите продукти, включително продажба, обучение за работа, гаранционен и след гаранционен сервиз и доставка на консумативи. 

Като официален представител на Philips Respironics за България, ние сме водени от своя ангажимент за подобряване на живота и здравето на пациентите. Ние предлагаме ефективни решения, които повишават информираността, подпомагат диагностиката и оптимизират лечението на респираторните заболявания. Продуктовата гама за респираторна грижа на Philips Respironics е съставена от висококачествени продукти, произведени посредством най-съвременни технологии, базирани на дългогодишния опит на производителя в разработването на медицински изделия. Продуктите осигуряват бърза и ефективна терапия и дават възможност на пациентите с астма, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), муковисцидоза, сънна апнея и други респираторни заболявания да повишат качеството си на живот чрез ефективен контрол на своите заболявания.

ArjoHuntleigh е световен лидер в интегрираните решения за грижа, предназначени за хората с намалена подвижност. Продуктите Arjo подпомагат мобилността на пациентите, подобряват жизнените им функции и качеството на живот.